perjantai 5. kesäkuuta 2015

Silmämeikki W7 "Lightly toasted" -paletilla

Vähän jännittää postata ihan ensimmäinen meikkipostaus. En kuitenkaan ole ammattimeikkaaja. Olen vain meikkeihin ja meikkaamiseen hurahtanut kolmekymppinen nainen. Halusin tehdä tämän postauksen pikaisesti, sillä toivon, että tästä olisi jollekin apua. Itse kovasti etsin W7 -merkin luomiväripaleteista tietoa keväämmällä, enkä löytänyt kauhean montaa arvostelua, joten ehkäpä tämä auttaa taas joitain tekemään päätöksiä.

Tilasin pretty.fi -sivulta keväällä W7 "Lightly toasted" -paletin, sillä kovasti kaipasin nudeja ja ruskeita luomivärejä kokoelmiini. En kuitenkaan raaskinut keväällä maksaa suurta summaa luomiväripaleteista, joten otin riskin ja tilasin tämän halvemman paletin.

Värit ovat miellyttäviä. Paletista löytyy kauniita lämpimiä ruskeita sävyjä sekä ihan tumma hiilenharmaa. Vähän ehkä liian monta shimmeriä on paletissa ja nyt minulla onkin hakusessa mattapaletti samalla värimaailmalla. Saa ehdottaa! :)

Pigmenttiä näistä luomiväreistä löytyy ja tuossa huonossa valaistuksessakin otetusta kuvasta näkyy tuo värien kiilto. Olin pigmenttien voimakkuudesta positiivisesti yllättynyt. Palettia käyttäessä tarvitaan hyviä meikkisiveltimiä, sillä värit tuppaavat hieman varisemaan.

Olen käyttänyt tätä palettia nyt lähes päivittäin ja pikainen, kevyt arkimeikki on helppo toteuttaa tällä paletilla. On mielestäni siis hintansa väärti.



Tein teille pikaisesti yhteen silmään testimeikin, jotta näette, että väriä tarttuu luomeen hyvin. Pääsinpä muuten heti myös kokeilemaan tuota Livboxista tullutta Lumenen rajauskynää. Sopii kuin nakutettu tämän W7 -paletin väreihin. Ihana tuote! Helppo piirtää ja tekee pehmeää jälkeä. Tykkään! En lähtenyt nyt tähän pikameikkiin lisäämään ripsiä tms. Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle hipaisin hivenen Nyxin Jumbokynää sävyssä "Milk". (Miten olen ennen tätä kevättä tullut toimeen ilman tuota kynää?!) Ripsiin laitoin Maybelinen "Lash Sensational" -maskaraa. Tästäkin on nyt viimeisen kuukauden aikana tullut suosikkimaskarani.

Väitän, etten ihan metsään mennyt hankkiessani W7 -paletin. Pari ystävääni tilasivat myös W7 -paletit, mutta muistaakseni eri sävyissä, hieman vaaleampana. He eivät olleet yhtä vakuuttuneita kuin minä... Tässä paletissa siis nuo tummemmat värit toimivat parhaiten.

Alla linkki pretty.fi -verkkokauppaan ja kyseiseen palettiin:


Onko teillä kokemusta tai mielipiteitä kyseisestä paletista?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti